Skoči na sadržaj

Ko smo mi

Kada nas pogledate, ne, ne ličimo. Ali nas troje smo sestra-brat-sestra. Ono što nam je zajedničko je ideja o jednoj lepoj porodičnoj priči, u kojoj se na najbolji način spajaju naše različitosti i rezultiraju raznim čudima koje od sada pravimo i za vas.

 

Prkosimo ovom ludom, brzom i stresnom vremenu izrađujući za vas „sto čudesa“, udobnih, korisnih, izmaštanih … Nestvarne ruke ovog lika/brata/čudotvorca u sredini, a zovemo ga Roki, predano i precizno oblikuju ono što ste vi zamislili, ili videli kod komšije, samo još lepše. Ne postoji nemoguće kod Rokija, kalio se taj na pecanju, satima strpljivo čekajući da plovak trzne.

 

Levo od Rokija je Bojana. Prilagodljiva. Mozga koji radi tako da metronom to ne može da izmeri. Zorom ranom pravi web site, u podne „časkom“ napiše neki tekst, onda zagovara životinje vrebajući pravi trenutak da fotografijom ovekoveči … Ne, ne samo životinju (koje obožava), već i ono što se u njenoj glavi „krčkalo“.

 

Nego, jesmo li vam rekli da Roki, onaj lik/brat/čudotvorac što i peca, e on vrati ribicu u reku.

 

A desno, što je samo pozicija slike, je Jelena. Naša pedantna i precizna sestra. Zahvaljući njoj mi ne kasnimo, ne zaboravljamo da odgovorimo na vaše poruke, nijedno pitanje ne ostavljamo bez odgovora. I ona koja estetskim zahtevima Rokijeve zlatne ruke iznova izaziva na više i bolje. I da znate i Jelena obožava životinje.

 

Eto, to smo mi. I naš svet nameštaja od paleta. Dobrodošli.

Ja

  Bojana Vidić

   Web developer 

  & 

  Photography

   

Roki

Robert Trajković

Director

&

fisherman

Jelena

Jelena Trajković

Manager

&

Copywriter

Prezentacija

Trajković

Naše prednosti

Stvari koje nas čine posebnim 

Ideja i Koncept

Ideja da brendiramo to u čemu smo najbolji je nastala vrlo jednostavno - kad su mogli Topalovići, mogu i Trajkovici da trče počasni krug. Svoj, PALETArski! ​

Dizajn & Interfejs

Bojana ne voli kad joj neko dira igračke, ove igračke, baš ne voli, ali je jaaaaaaaaaaaako fina prilikom konsultacija i pružanja pomoći. Čik proveri, ako smeš. ​

Ne može & Može

Na "NE MOŽE" mi kažemo "MOŽE BAŠ". I dokažemo! Smislili ste nešto posebno? Baš, baš posebno. Mi kažemo - ok, hajde da napravimo i to. Baš, baš posebno.

Saradnja

Kažu - LAKI je malo nervozan, a mi, mi smo samo LAKI za saradnju.